Nieuws

Saneringsunit in gebruik
Eind april 2024 namen wij onze nieuwe saneringsunit in gebruik. Deze unit stelt ons in staat om te voldoen aan alle eisen ten aanzien van hygiƫne en techniek bij het uitvoeren van saneringen van vervuilde grond, bijvoorbeeld in het geval van verontreinigingen vanwege drugsafval in de natuur.

Kleine Weg- en Waterbouw wordt Kleine Infra & Milieu B.V.
Al sinds 1960 is ons bedrijf actief in de grond-, weg- en waterbouw. Onze wijziging van rechtsvorm per eind maart 2024 en het feit dat we ook alweer (bijna) tien jaar saneringen uitvoeren is aanleiding voor ons om nu ook Milieu toe te voegen aan onze bedrijfsnaam. Met deze naam zijn we klaar voor de toekomst en daar zijn we trots op.

Her-certificering BRL 7000
Vanwege de ingang van de nieuwe Omgevingswet, het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal) en de Regeling bodemkwaliteit 2022 (Rbk 2022) is BRL 7000 en onderliggende protocollen gewijzigd en was her-certificering nodig. Onlangs vond de audit plaats bij ons en met trots kunnen we melden dat we er weer voor ‘geslaagd’ zijn en het nieuwe certificaat aan ons is afgegeven. Zo kunnen we ook onder deze nieuwe wetgeving blijven graven en saneren.

Rioolputten plaatsen bij De Wasbeer in Hoogeveen
Bij Wasstraat De Wasbeer in Hoogeveen waar we het grondwerk en de riolering verzorgen voor de uitbreiding met een bandenhotel en roll-over werden in januari de rioolputten geplaatst.

Uitgraven 23 woningen in Gieten
Voor onze opdrachtgever HuneBouw zijn wij medio oktober 2023 gestart met een nieuw project: het uitgraven van 23 woningen in Gieten. Wij zullen er de infra voor de woningen verzorgen.

Uitbreiding De Wasbeer in Hoogeveen
Wasstraat De Wasbeer in Hoogeveen gaat uitbreiden met een bandenhotel en roll-over. Ook nu mogen wij voor De Wasbeer daarvoor weer het grondwerk en de riolering verzorgen. Wij werken eraan sinds september 2023.

Herhuisvesting Stark Hoogeveen
Voor onze opdrachtgever Jansman Bouw werken we sinds juni 2023 aan de herhuisvesting van Stark in Hoogeveen. In deze fase wordt een laadkuil uitgegraven en fundering aangevuld.